Het kan voor u voordelig zijn om samen met een andere partij een asbestverwijderingsmethode te ontwikkelen en/of te laten valideren. Het VIP stelt daarom een contactlijst beschikbaar. Zo kunt u elkaar makkelijker vinden en zélf het initiatief nemen om uw bestaande of innovatieve werkwijze samen verder te ontwikkelen of te laten valideren.

Laat uw contactgegevens en gegevens over de toepassing en werkwijze achter via het formulier contactlijst. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten als u geen specifieke werkwijze heeft maar wel open staat om samen te werken aan het innoveren en/of valideren van (innovatieve) werkwijzen.

Het VIP zet uw gegevens op de contactlijst. Zo kunt u zien welke bedrijven er werken aan een (innovatieve) werkwijze voor dezelfde toepassing als u. U kunt dan contact zoeken met elkaar en uw krachten bundelen.

Let op: het VIP stelt de lijst alleen beschikbaar. U bent zelf verantwoordelijk voor het contact dat eventueel gelegd wordt.

Te verwijderen toepassing Naam, bedrijf/organisatie Contactgegevens (email/tel.nr.) Korte toelichting en/of evt. link naar bijlage
Nader te bepalen

Vincent Oosterwijk

Asbest Assist BV

vincent@asbest-assist.nl

06-55142054

Staat ervoor open om samen te innoveren of valideren.